· · · · ·

ELS ABRILS DE L’HOSPITAL 2013 Simposi Internacional:::VISITA AL CONVENT DE SANTA ANNA D'ALCOVER

ELS ABRILS DE L’HOSPITAL 2013. 17–19 abril 2013. Fonts documentals i gràfiques per a l’estudi històric dels hospitals. Ponencia: « Hospitalis ». Pla Director de rehabilitació integral de l’antic hospital del Coll de Balaguer (l’Hospitalet de l’Infant).

VISITA AL CONVENT DE SANTA ANNA D'ALCOVER. 20 d'abril. La fundació del convent de l’ordre dels Franciscans va comportar un canvi excepcional en la vida d’Alcover de la fi del segle XVI. La seva rehabilitació per a destinat-lo a Convent de les Arts als inicis del segle XXI pot tornar a ser una represa de la singularitat d’una vila que s’adapta a les demandes socials i culturals de la societat.

NOVA PUBLICACIÓ. FORTIFICACIONS. INTERVENCIONS EN EL PATRIMONI DEFENSIU.
El Col·legi d'arquitectes de Catalunya junta amb l'Instituto del Patrimonio Cultural de España han recollit en una nova publicació, les actes del XXXIV Curset de Patrimoni: "Fortificacions, Intervencions en el patrimoni defensiu",  on podreu llegir en detall les dues ponències que varem presentar.
1. Consolidacions estructurals a la muralla de Tarragona : intervencions a la Baixada del Roser i hort de l’Arquebisbe.
2. «Hospitalis»: Pla director de rehabilitació integral de l’antic hospital de l’Hospitalet de l’Infant.
Podeu descarregar la publicació sencera en PDF aquí
PREMI BONAPLATA 2012 DE REHABILITACIÓ (BÉNS IMMOBLES). BÒBILA SUGRANYES A REUS

En l'acte celebrat el passat 27 de novembre a l'Associció del Museu de la Ciència i de la Tècnica i Arqueologia Industrial de Catalunya ha otorgat el Premi Bonaplata 2012 de Rehabilitació (Categoria Béns Immobles) a la Restauració de la Bòbila Sugranyes de Reus per a Centre d'interpretació de la Producció Ceràmica. 

Ponència al CONGRÉS INTERNACIONAL Les catedrals catalanes en el context europeu (s. X-XII).

El passat 8 de novembre varem presentar amb Marius Vendrell la Ponència "Catedral de Tarragona: anàlisi material, posada en valor i proposta d’interpretació", en el marc del Congrés Internacional "Les catedrals catalanes en el context europeu (s. X-XII). Escenaris i escenografies", organitzat per TEMPLA Taller d'Estudis Medievals, a GIrona i Vic 

Inauguració de la restauració interior de la Catedral de Tarragona

Dijous 13 de setembre a les 19h. s'inaugura de la restauració interior de la Catedral de Tarragona (4a. fase del Pla Director). Amb una eucaristia presidida per l'Arquebisbe Jaume Pujol i una visita dels treballs duts a terme.

Obra realitzada per l'empresa URCOTEX i finançada per 1% cultural del Ministerio de Fomento.

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews