· · · · ·

Rehabilitació de l'antic Convent de Santa Anna d'Alcover, finalistes dels Premis Catalunya Construcció

En el marc del 75 aniversari del Col·legi d'Aparelladors es van otorgar els Premis Catalunya Construcció, en els quals, la nostra intervenció en el Convent de Santa Anna d'Alcover va quedar finalista en l'apartat de rehabilitació.

Resum Diploma

 
Conferència: "L'Hospital del Coll de Balaguer: la recuperació d'un patrimoni"

El dissabte 16 de maig realitzem una xerrada i visita guiada la Restauració de l'antic Hospital medieval de L'Hospitalet de l'Infant acompanyats de l'arqueòleg Isidre Pastor.   Presentem els treballs realitzats en els diversos àmbits previstos en el Pla Director i les propostes de properes intervencions. +info

Video

 

Rehabilitació del Convent de Sta. Anna. IX Bienal Alejandro de la Sota. Obra Finalista

En la IX edició de la Bienal Alejandro de la Sota, Mostra d'Arquitectua de Tarragona, organitzada le la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, la Rehabilitació de l'antic convent de Santa Anna a Alcover per a equipament cultural, ha estat escollida com a obra finalista en la categoria de Restauració.

Veure PDF

Conferències sobre Patrimoni. La recuperació de l'Hospital medieval del Coll de Balaguer. L'Hospitalet de l'Infant.

Dins el cicle de Conferències sobre el patrimoni a la Sala Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant, presentem sota el títol "La recuperació de l'Hospital medieval del Coll de Balaguer" el resultat dels últims treballs i investigacions, junt amb l'arqueòleg Isidre Pastor.

Més informació

El programa Cellers Cooperatius, Premi Europa Nostra 2014

logo_europa-nostraLa Comissió Europea i Europa Nostra ha reconegut el programa Cellers Cooperatius del Departament de Cultura i de l’Obra Social “la Caixa” amb el Premi Unió Europea de Patrimoni Cultural / Premi Europa Nostra en la categoria de conservació.  El jurat remarca que Cellers Cooperatius és un exemple de bones pràctiques de cooperació entre el sector públic i privat,  que simbolitza el principi fundacional dels cellers.

Celler cooperatiu de Nulles (Alt Camp)

Celler cooperatiu d'El Pinell de Brai (Terra Alta)

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews